Αυτή η δήλωση cookie ενημερώθηκε για τελευταία φορά τις Αύγουστος 6, 2020 και ισχύει για τους πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

1. Εισαγωγή

Ο ιστότοπός μας, https://grammescontract.gr (εφεξής “ο ιστότοπος”) χρησιμοποιεί cookies και άλλες σχετικές τεχνολογίες (για λόγους ευκολίας όλες οι τεχνολογίες αναφέρονται ως “cookies”). Τα cookies τοποθετούνται επίσης από τρίτους με τους οποίους συνεργαζόμαστε. Στο παρακάτω έγγραφο σας ενημερώνουμε για τη χρήση των cookies στον ιστότοπό μας.

2. Τι είναι τα cookies;

Το cookie είναι ένα μικρό απλό αρχείο που αποστέλλεται μαζί με σελίδες αυτού του ιστότοπου και αποθηκεύεται από το πρόγραμμα περιήγησης στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας ή άλλης συσκευής. Οι πληροφορίες που αποθηκεύονται εκεί μπορούν να επιστραφούν στους διακομιστές μας ή στους διακομιστές των σχετιζόμενων τρίτων παρόχων υπηρεσιών κατά τη διάρκεια μιας επόμενης επίσκεψης.

3. Τι είναι τα scripts;

Το script είναι ένα κομμάτι κώδικα προγράμματος που χρησιμοποιείται για να κάνει τον ιστοχώρο μας να λειτουργεί σωστά και διαδραστικά. Αυτός ο κώδικας εκτελείται στον διακομιστή μας ή στη συσκευή σας.

4. Τι είναι web beacon;

Ένα web beacon (ή ένα pixel tag) είναι ένα μικρό, αόρατο κομμάτι κειμένου ή εικόνας σε έναν ιστότοπο που χρησιμοποιείται για την παρακολούθηση της επισκεψιμότητας στον ιστότοπο. Για να γίνει αυτό, διάφορα δεδομένα σχετικά με εσάς αποθηκεύονται χρησιμοποιώντας τα web beacons.

5. Συγκατάθεση

Όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπο μας για πρώτη φορά, θα σας δείξουμε ένα αναδυόμενο παράθυρο με μια εξήγηση για τα cookies. Μόλις κάνετε κλικ στο “Αποθήκευση προτιμήσεων”, συμφωνείτε να χρησιμοποιήσουμε τις κατηγορίες cookies που επιλέξατε στο αναδυόμενο παράθυρο, όπως περιγράφεται σε αυτή τη δήλωση cookie. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε τη χρήση cookies μέσω του προγράμματος περιήγησης, αλλά παρακαλούμε να σημειώσετε ότι ο ιστότοπός μας ενδέχεται να μην λειτουργεί πλέον σωστά.

5.1 Manage your consent settings

Αναγκαία

Marketing

6. Cookies

6.1 Τεχνικά ή λειτουργικά cookies

Ορισμένα cookies διασφαλίζουν ότι ορισμένα τμήματα του ιστότοπου μας λειτουργούν σωστά και ότι οι προτιμήσεις των χρηστών παραμένουν γνωστές. Τοποθετώντας λειτουργικά cookies, σας διευκολύνουμε την περιήγησή σας στον ιστότοπό μας. Με αυτόν τον τρόπο, δεν χρειάζεται να εισάγετε επανειλημμένα τις ίδιες πληροφορίες όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας και, για παράδειγμα, τα αντικείμενα παραμένουν στο καλάθι αγορών σας μέχρι να πληρώσετε. Μπορούμε να τοποθετήσουμε αυτά τα cookies χωρίς τη συγκατάθεσή σας.

6.2 Cookies Ανάλυσης

Επειδή τα στατιστικά στοιχεία παρακολουθούνται ανώνυμα, δεν ζητείται άδεια για την τοποθέτηση αναλυτικών cookies.

6.3 Διαφημιστικά cookies

Σε αυτόν τον ιστότοπο χρησιμοποιούμε διαφημιστικά cookies, που μας επιτρέπουν να εξατομικεύουμε τις διαφημίσεις για εσάς και εμείς (και τρίτα μέρη) αποκτούν πληροφορίες σχετικά με τα αποτελέσματα της καμπάνιας. Αυτό συμβαίνει με βάση ένα προφίλ που δημιουργούμε με βάση τα κλικ σας και τις σελίδες που επισκέπτεστε εντός και εκτός https://grammescontract.gr. Με αυτά τα cookies εσείς, ως επισκέπτης του ιστότοπου, είστε συνδεδεμένοι με ένα μοναδικό αναγνωριστικό, ώστε για παράδειγμα να μην βλέπετε την ίδια διαφήμιση περισσότερες από μία φορές.

Επειδή αυτά τα cookies έχουν επισημανθεί ως cookie παρακολούθησης, ζητάμε την άδειά σας για να τοποθετηθούν.

6.4 Κουμπιά κοινωνικών μέσων

Στον ιστότοπο μας έχουμε συμπεριλάβει κουμπιά για Facebook και Instagram για την διαφήμιση ιστοτόπων (π.χ. “like”, “pin”) ή κοινή χρήση (π.χ. “tweet”) σε κοινωνικά δίκτυα όπως το Facebook και Instagram. Αυτά τα κουμπιά λειτουργούν χρησιμοποιώντας κομμάτια κώδικα που προέρχονται από το Facebook και Instagram. Αυτός ο κωδικός τοποθετεί τα cookies. Αυτά τα κουμπιά κοινωνικών μέσων μπορούν επίσης να αποθηκεύσουν και να επεξεργαστούν ορισμένες πληροφορίες, ώστε να σας προβάλλουν μια εξατομικευμένη διαφήμιση.

Διαβάστε τη δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων αυτών των κοινωνικών δικτύων (η οποία μπορεί να αλλάζει τακτικά) για να διαβάσετε τι κάνουν με τα (προσωπικά) δεδομένα που επεξεργάζονται χρησιμοποιώντας αυτά τα cookies. Τα δεδομένα που ανακτώνται ανωνυμοποιούνται όσο το δυνατόν περισσότερο. Facebook και Instagram βρίσκονται στις Ηνωμένες Πολιτείες.

7. Placed cookies

WooCommerce

Χρησιμοποιούμε WooCommerce για Διαχείριση διαδικτυακού καταστήματος.

Όνομα

Διατήρηση

Function

Λειτουργικά

 

 

wc_cart_hash_*

Συνεδρίας

Αποθηκεύει προϊόντα στο καλάθι αγορών

wc_cart_hash_*

Συνεδρίας

Αποθηκεύει προϊόντα στο καλάθι αγορών

wc_fragments_*

Μόνιμο

 
Κοινοποίηση

Αυτά τα δεδομένα δεν κοινοποιούνται σε τρίτους.

Elementor

Χρησιμοποιούμε Elementor για Δημιουργία περιεχομένου.

Όνομα

Διατήρηση

Function

Στατιστικά (ανώνυμα)

 

 

elementor

Μόνιμο

Αποθηκεύει εκτελεσθείσες ενέργειες στον ιστότοπο

Κοινοποίηση

Αυτά τα δεδομένα δεν κοινοποιούνται σε τρίτους.

Automattic

Χρησιμοποιούμε Automattic για Ανάπτυξη ιστότοπου.

Όνομα

Διατήρηση

Function

Στατιστικά

 

 

tk_ai

Συνεδρίας

Αποθηκεύει ένα μοναδικό αναγνωριστικό (ID) χρήστη

Κοινοποίηση

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την AutomatticΠολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Cookie Notice for GDPR

Χρησιμοποιούμε Cookie Notice for GDPR για Διαχείριση συγκατάθεσης cookies.

Όνομα

Διατήρηση

Function

Λειτουργικά

 

 

cookie_notice_accepted

Μόνιμο

Ελέγχει εάν μπορούν να τοποθετηθούν cookies

Κοινοποίηση

Αυτά τα δεδομένα δεν κοινοποιούνται σε τρίτους.

WordFence

Χρησιμοποιούμε WordFence για Ασφάλεια ιστότοπου.

Όνομα

Διατήρηση

Function

Λειτουργικά

 

 

wfwaf-authcookie-*

12 ώρες

Καθορίζει εάν ο χρήστης είναι συνδεδεμένος

Κοινοποίηση

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την WordFenceΠολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Google Fonts

Χρησιμοποιούμε Google Fonts για Εμφάνιση γραμματοσειρών web.

Όνομα

Διατήρηση

Function

Εμπορικής Προώθησης / Καταγραφής

 

 

Google Fonts API

Καμία

Ζητάει διεύθυνση IP χρήστη

Κοινοποίηση

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την Google FontsΠολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Facebook

Χρησιμοποιούμε Facebook για Εμφάνιση πρόσφατων κοινωνικών αναρτήσεων και/ή κουμπιά διαμοίρασης κοινωνικού περιεχομένου.

Όνομα

Διατήρηση

Function

Εμπορικής Προώθησης / Καταγραφής

 

 

actppresence

1 έτος

Διαχειρίζεται τη συχνότητα εμφάνισης διαφήμισης

_fbc

2 έτη

Αποθηκεύει την τελευταία επίσκεψη

fbm*

1 έτος

Αποθηκεύει στοιχεία λογαριασμού

xs

3 μήνες

Αποθηκεύει ένα μοναδικό αναγνωριστικό (ID) συνόδου

fr

3 μήνες

Ενεργοποιεί την προβολή διαφημίσεων ή την επαναστόχευση

_fbp

3 μήνες

Παρακολουθεί επισκέψεις σε ιστότοπους

datr

2 έτη

Παρέχει πρόληψη απάτης

sb

2 έτη

Αποθηκεύει λεπτομέρειες του περιηγητή

*_fbm_

1 έτος

Αποθηκεύει στοιχεία λογαριασμού

Λειτουργικά

 

 

wd

1 εβδομάδα

Καθορίζει την ανάλυση οθόνης

act

90 ημέρες

Διατηρεί τους χρήστες συνδεδεμένους

c_user

90 ημέρες

Αποθηκεύει ένα μοναδικό αναγνωριστικό (ID) χρήστη

csm

90 ημέρες

Παρέχει πρόληψη απάτης

presence

Συνεδρίας

Παρακολουθεί εάν η καρτέλα του περιηγητή είναι ενεργή

Κοινοποίηση

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την FacebookΠολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Complianz

Χρησιμοποιούμε Complianz για Διαχείριση συγκατάθεσης cookies.

Όνομα

Διατήρηση

Function

Λειτουργικά

 

 

complianz_policy_id

365 ημέρες

Καταχωρεί αποδεκτό αναγνωριστικό (ID) πολιτικής cookie

complianz_consent_status

365 ημέρες

Αποθηκεύει προτιμήσεις συγκατάθεσης cookie

cmplz_marketing

365 ημέρες

Αποθηκεύει προτιμήσεις συγκατάθεσης cookie

Κοινοποίηση

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την ComplianzΠολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων.

GDPR Cookie Consent

Χρησιμοποιούμε GDPR Cookie Consent για Διαχείριση συγκατάθεσης cookies.

Όνομα

Διατήρηση

Function

Λειτουργικά

 

 

cookielawinfo-checkbox-necessary

Συνεδρίας

Ελέγχει εάν μπορούν να τοποθετηθούν cookies

cookielawinfo-checkbox-non-necessary

Συνεδρίας

Ελέγχει εάν μπορούν να τοποθετηθούν cookies

Κοινοποίηση

Αυτά τα δεδομένα δεν κοινοποιούνται σε τρίτους.

Διάφορα

Όνομα

Διατήρηση

Function

Λειτουργικά

 

 

cookieconsent_status

 

Αποθηκεύει προτιμήσεις συγκατάθεσης cookie

Κοινοποίηση

Αυτά τα δεδομένα δεν κοινοποιούνται σε τρίτους.

8. Τα δικαιώματά σας όσον αφορά τα προσωπικά δεδομένα

Έχετε τα ακόλουθα δικαιώματα όσον αφορά τα προσωπικά σας δεδομένα:

  • Έχετε το δικαίωμα να γνωρίζετε γιατί χρειάζονται τα προσωπικά σας δεδομένα, τι θα συμβεί σε αυτά και για πόσο χρονικό διάστημα θα διατηρηθούν.
  • Δικαίωμα πρόσβασης: έχετε το δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά σας δεδομένα που είναι γνωστά σε εμάς.
  • Right to rectification: you have the right to supplement, correct, have deleted or blocked your personal data whenever you wish.
  • Εάν μας δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία των δεδομένων σας, έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε αυτή τη συγκατάθεση και να διαγράψετε τα προσωπικά σας δεδομένα.
  • Δικαίωμα μεταφοράς δεδομένων: έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε από το κατάστημά μας όλα τα προσωπικά σας δεδομένα και να τα μεταφέρετε στο σύνολό τους όπου επιθυμείτε
  • Δικαίωμα εναντίωσης: μπορείτε να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των δεδομένων σας. Συμμορφωνόμαστε με αυτό, εκτός εάν υπάρχουν βάσιμοι λόγοι επεξεργασίας.

Για να ασκήσετε αυτά τα δικαιώματα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Ανατρέξτε στα στοιχεία επικοινωνίας στο κάτω μέρος αυτής της δήλωσης cookie. Εάν έχετε κάποιο παράπονο σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο χειριζόμαστε τα δεδομένα σας, θα θέλαμε να σας ακούσουμε, αλλά έχετε επίσης το δικαίωμα να υποβάλετε καταγγελία στην εποπτική αρχή (την Αρχή Προστασίας Δεδομένων).

9. Ενεργοποίηση/απενεργοποίηση και διαγραφή cookies

You can use your internet browser to automatically or manually delete cookies. You can also specify that certain cookies may not be placed. Another option is to change the settings of your internet browser so that you receive a message each time a cookie is placed. For more information about these options, please refer to the instructions in the Help section of your browser.

Παρακαλώ σημειώστε ότι ο ιστότοπός μας μπορεί να μην λειτουργεί σωστά εάν όλα τα cookies είναι απενεργοποιημένα. Εάν διαγράψετε τα cookies στο πρόγραμμα περιήγησής σας, θα τοποθετηθούν ξανά μετά τη συγκατάθεσή σας, όταν επισκεφθείτε ξανά τον ιστότοπό μας.

10. Στοιχεία επικοινωνίας

Για ερωτήσεις ή/και σχόλια σχετικά με την πολιτική cookie και αυτή τη δήλωση, επικοινωνήστε μαζί μας χρησιμοποιώντας τα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας:

Grammes Contract
Λεωφ. Δημοκρατίας 38, Ηράκλειο Κρήτης 713 06
Greece
Ιστότοπος: https://grammescontract.gr
Email: info@grammescontract.gr
Αριθμός τηλεφώνου: 2810346496

This cookie policy was synchronized with cookiedatabase.org on Αύγουστος 6, 2020